A级毛片免费完整视频

<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><strike id="xd1hj"></strike></dl></span>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></span>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><del id="xd1hj"></del></dl></span><span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><ruby id="xd1hj"></ruby></dl></span>
<strike id="xd1hj"></strike>
<strike id="xd1hj"></strike>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><del id="xd1hj"></del></dl></span>
<strike id="xd1hj"></strike>
<strike id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></strike>
<th id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></th>

Tentang Kami

20160615164634_1155Diadegkeun dina 1998, éta mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina rarancang jeung pabrik BF runtuyan nangtung na dua diménsi mesin braiding otomatis horizontal, mesin braiding otomatis tilu diménsi, sarta alat-alat bantu patali. Eta geus jadi produsén mesin braiding jeung alat auxilliary na di Cina. base ékspor. Ngadegkeun R & puseur D kalawan Henan Universitas Sains jeung Téhnologi, Universitas Zhejiang Sci-Tech, sarta Zhejiang universitas Universitas Kota. Hal ieu komitmen kana hasil panalungtikan jeung ngembangkeun teknologi braiding 3D. Ayeuna, éta boga 10 R & D tanaga, leuwih ti 20 PCS CNC puseur mesin, parabot mesin CNC, jsb éta geus jadi mesin braiding Cina sarta rojongan parabot Anak pabrik mimitina-kelas.

The intergrates parusahaan ngahasilkeun, panalungtikan ilmiah na jualan ka hiji, sarta geus successively dimekarkeun produk serial kayaning kontrol numeris mesin selang ninun, mesin tube jaringan ninun, CNC multi-lapisan komposit mesin ninun, CNC multi-lapisan mesin kawat braiding, sarta ari braiding mesin. Hasil dilarapkeun pikeun 3 patén-patén penemuan otorisasi nasional sarta 15 patén-patén modél utiliti, sarta nyusun jeung ngarumuskeun standar nasional pikeun mesin selang braiding. Produk utama geus kaliwat sertifikasi CE na geus diékspor ka Jerman, Amérika Serikat, Spanyol, Britania Raya, Turki, Jepang jeung nagara séjén. Mesin bulu braiding geus loba dipaké dina Tenun mandi plumbing, tekanan tinggi hoses hidrolik, hoses Teflon, hoses karét tekanan, hoses AC otomotif, hoses otomatis marake marake, hoses karét sprayer, minyak tekanan tinggi, hoses médis, jeung sajabana, Mibanda rupa-rupa grup customer na reputasi pasar alus betah tur mancanagara.


WhatsApp Online Chat!
A级毛片免费完整视频
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><strike id="xd1hj"></strike></dl></span>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></span>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><del id="xd1hj"></del></dl></span><span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><ruby id="xd1hj"></ruby></dl></span>
<strike id="xd1hj"></strike>
<strike id="xd1hj"></strike>
<span id="xd1hj"><dl id="xd1hj"><del id="xd1hj"></del></dl></span>
<strike id="xd1hj"></strike>
<strike id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></strike>
<th id="xd1hj"><dl id="xd1hj"></dl></th>